Baggrund, job og uddannelse:

014d381b19709bfa4192f39b530939592ca3162fe6

 

 

 

Mit navn er Allan Smith, jeg er oprindelig udlært radio og Tv mekaniker, arbejder i IT branchen og har gjort det i over 30 år blandt andet som administrerende direktør, countrymanager og pr. 1. april 2018 som selvstændig. Jeg har stor erfaring indenfor salg, markedsføring, daglig drift af en virksomhed, samt personaleledelse.

Indenfor de sidste 20 år har jeg sidenløbende med mit IT-job uddannet mig og arbejdet som healer Jeg har endvidere arbejdet med en række emner såsom kanalisering, aura-afbalancering, gruppehealing, chakrasystemet, etik, meridianbanelære og fjernhealing.

Jeg har i mit voksenliv øget min interesse for og min viden om det hele menneske; hvor krop og sjæl hænger uløseligt sammen. At få lov til at hjælpe andre gennem healing og kommende yoga er jeg meget taknemmelig for.

Jeg er medlem af Healerringen som blandt andet udbreder kendskabet til faglig, etisk og professionel healing, samt er behandlerforening og interesseorganisation for healere i Danmark.
Healer-Ringen sikre et højt etisk og fagligt niveau, samt professionel standart.

Her i start oktober 2022 begynder jeg på en RYT200 godkendt yogalæreruddannelse i Hatha og Yin Yoga. Glæder mig til at kombinerer healing og yoga.