safe image

 Frekvens Terapi  

Naturlig behandling af kroniske sygdomme i form af stress, smerter, søvnproblemer, spændinger via specielle frekvenser og brain waves. MeloCura tilbyder verdens første kliniske valideret frekvensbehandling uden bivirkninger.

Hvad er frekvenser og hvilken vigtig rolle spiller de i vores liv og helbred?

Vores univers er bygget på vibrationer. Lyd og andre energifrekvenser skabes af disse vibrationer gennem luften, hvilket betyder, at vores univers og vores krop er en del af en enorm vibrerende symfoni. Lyd er ikke kun lyd, men vibrerende energi.

Vi bruger allerede denne viden i dag, for eksempel som radiobølger mikrobølgeovn, sol bølger eller medicinsk ved hjælp af lydbølger eller ultra lyd til at reparere DNA. Det grundlæggende princip ved at bruge frekvenser som terapi er, at hver lille del af kroppen er i en vibrationstilstand. Hvert organ, knogle og væv, vibrerer med deres egen biologiske rytme. Når den biologiske rytme forstyrres opstår disharmoni på celleniveau, og det kan resultere i sygdom. Derfor har frekvenser fra omgivelserne en stor indflydelse på vores fysiske og mentale tilstand.

MeloCura har fokuseret på at skabe en unik kombination af positive frekvenser, der fungerer samtidig i heling og lindring. MeloCura-frekvensbehandling sikrer, at kroppen altid er afbalanceret til kroppens naturlige og hormonelle frekvenser.

Vi giver indblik i vores kliniske studier og vores unikke behandlinger samt hvilke frekvenser der skadelige kontra sunde. Dertil uddyber vi hvordan vi kan bruge frekvenser til at holde os i balance og raske på flere fronter.

MeloCura tilbyder en klinisk valideret frekvensbehandling uden bivirkninger herunder:


• Stress relief – reducerer Cortisol og puls.
• Bedre søvn – Øger produktionen af Melatonin / søvnhormon.
• Spændingslindring – Forøgelse af muskelfunktion, muskelkoordination      og effektivitet.
• Smertelindring – fjerner smerter
• Sports Optimizer – Øger udholdenhed, energiniveau og                                     muskelfunktionalitet.
• Fjernelse af betændelse og afgiftning af din krop
• Hjernebalancering – Via hjernebølger MeloCura afbalancerer                        hjerneaktiveringsområderne specielt designet til din tilstand eller                sygdom.

 

Du vil nu som klient hos Hel Igen også have muligheden for at modtage frekvensterapi, det enten seperat eller kombineret med min healing.

Du kan i forløbet og/eller efterfølgende selv have muligheden for at lytte til frekvensterapi hjemme hos dig selv, første måned er gratis,

herefter koster det 7,99 EUR pr. måned og det helt uden binding.