Healing af mor og baby

 

55645282 m

Hvordan opleves healing.

Det har vist sig, at healing af en baby i mange tilfælde kan være med til at opløse blokeringer og ubalancer, der kan ligge til grund for, at baby er meget urolig. Babyen skal så at sige finde ro i sig selv i sit nye liv uden for moderens mave. Den ro kan healingen være med til at give. Udover at give ro, lindrer healingen på barnets smerter. Det er mindst ligeså vigtigt at heale moderen, da dette skaber en indre ro og balance hos hende, som igen påvirker barnet positivt.

Healing er tilførsel af ren kærlighedsenergi og derfor virker healingen kun positivt.

Forløbet af en behandling med healing.
I kontakter mig for en aftale enten hjemme hos jer i vante omgivelser eller på klinikken.
Når vi mødes, taler vi om de oplevelser/udfordringer/problemer, i har med jeres baby.

Når vi har talt det hele igennem, starter jeg healingen, som foregår ved, at jeg lægger mine hænder på mor og barnet for at tilføre energi og healingskraft til de områder, der har brug for at blive healet. Med healingen foregår der nu en afbalancering af både barnets og moderens energier, så barnet vil komme i ro og balance. Derefter healer jeg direkte på de områder, hvor barnet eventuelt har smerter.

Som tidligere nævnt, vil det have en positiv effekt, hvis moderen også bliver healet efterfølgende og får afbalanceret sine energier. Det forudsætter dog, at healingen af moderen foregår på et tidspunkt, hvor barnet bliver passet af andre. Det er vigtigt, at der er totalt ro omkring healingen. Her er det moderen der er i centrum.

Opfølgning på healingen.
Efter behandlingen mødes vi for at snakke om, hvordan det er gået. Det er vigtigt at følge op på barnets og moderens reaktioner for at se, om der er sket positive forandringer siden behandlingen, eller om vi vurderer, at der skal flere behandlinger til, før det ønskede resultat er nået.

Der kan komme både kropslige og følelsesmæssige reaktioner både under og efter healingen. Nogle mærker ro og dyb afslapning under healingen og nogle falder i søvn. Derudover kan du opleve en følelse af f.eks. snurren, lethed, tunghed, varme eller kulde i hele kroppen eller dele af den. Det er også almindeligt under healingen at se farver og billeder samt at opleve forskellige følelser. Healingen kan også have virkninger, som mærkes flere dage efter behandlingen. Det er almindeligt, at man bliver mere træt og sover mere end normalt. Det kan også ske, at tanker og følelser umotiveret dukker op til overfladen uden nogen umiddelbar årsag. Nogle oplever at få mere energi. Reaktionerne er et tegn på, at healingen arbejder.