Udtalelser fra klienter:

iStock 1012933484

Charlotte(Shine-Lotte):

"Da jeg kom til Allan første gang, havde jeg en stor sort sky af mismod hængende over mit hoved. Jeg havde lige fået konstateret kronisk spredning af brystkræft og anede ikke mine levende råd. Efter en session med Allan, var min sky forsvundet og han havde fået mig til at se, hvor meget liv der var i min smukke sjæl. Allan formåede at se lige ind i sjælen på mig og at spejle al den helende energi, jeg allerede besidder, når jeg giver plads til at være den sande udgave af mig. Han er ikke bare en fremragende healer, der arbejder med energiflowet i kroppen, han er også et fantastisk kærligt menneske med en stor menneskelig indsigt".

 

Hellena:

Efter at være ramt af 42 bivirkninger af hpv-vaccinen har Allans healende evner virkelig været med til at min krop kom i balance igen. Jeg havde ikke kunne komme igennem dette sygdoms forløb uden healing, som blev en del af min helbredelse ved siden af kostomlægning m.m. Allan har en utrolig stærk og hjerte varm energi, og man føler sig virkelig i trygge og varme hænder ved hans healing, jeg oplevede generelt ved hver healing at jeg kom et lille stykke længere op af stien mod helbredelse, jeg har bået fået gruppe healing, almindelig healing og dobbelt healing, den sidste var virkelig powerfuld og skal prøves. Jeg vil til enhver tid anbefale denne dygtige healer som i den grad også har hjulpet min egen spirituelle vej frem i mig. Tusind tak for alt din hjælp knus Hellena  ❤

 

Inger:

Kære Allan. 

Jeg har længe ville skrive til dig og troede at det kunne jeg lige gøre med et sviptag, men det har faktisk været ret svært. Når jeg sidder og tænker tilbage, fremstår meget af sidste år som et miskmask af godt og skidt, i en uvirkelig og surrealistisk blanding. 

Jeg ved derfor ikke om du overhovedet kan bruge det jeg skiver her.

Jeg fik i marts sidste år konstateret æggestokke kræft. En meget voldsom og uvirkelig besked. Min verden brød totalt sammen. Mit indre var i kaos. Jeg kunne ikke finde ro, heller ikke på den lægeordinerede medicin. 

 Allan sagde, at hvis jeg var interesseret, ville han gerne prøve med fjernhealing. Vi aftalte et tidspunkt hvor jeg skulle sidde eller ligge mig. Jeg havde indtil da ikke haft held med at finde ro, heller ikke ved at lytte til forskelligt mindfulness. 

I det tidsrum hvor fjernhealing stod på, mærkede jeg en indre ro, hvor de negative og angst provokerende tanker, blev erstattet af positive tanker. Tanker hvor der var håb og tro på at jeg nok skulle komme igennem dette. En følelse der både varede under og efter healingen. 

Jeg var igennem flere større operationer, hvor de fjernede alt synligt kræft og fik efterfølgende kemo.   

Jeg var meget plaget af kvalme og også her hjalp healingen. Udover at tilbagebringe det positive og psykiske overskud, blev kvalmen også mindre.

Her et år efter, sidder jeg og er et ubeskrivelig glad og taknemmeligt menneske. Jeg bliver scannet hver 3. md. Heldigvis har de foregående scanninger ikke vist tegn på kræft. 

Jeg er ikke i tvivl om at operationerne og kemoen har haft en stor og vigtig betydning for forløbet, men begge dele har også affødt nogle gener og ubehag som jeg stadig har. 

I alt det her, har psyken også haft og har en kæmpe stor og vigtig betydning. Healingen har helt klart hjulpet mig med at finde indre ro og positiv opfattelse og tilgang til livet, både undervejs og efterfølgende. 

En tilgang som jeg på ingen måde har oplevet efter samtaler med psykologer.

Lige en ekstra tilføjelse. Man skal gøre det man har det bedst med. Dermed ikke sagt at psykologer ikke er dygtige og gode. I min situation har det bare ikke været det der har hjulpet mig. 

Jeg kan ikke præcist sige hvad healing gør. kun fortælle om de oplevelser det går givet mig og at det virker meget positivt på mig og derfor håber jeg også at andre vil få/have en lige så god oplevelse. 

K.h. Inger

 

Søs:

Hos Allan emmer der altid fred, nærvær og god energi. Jeg bliver altid modtaget i tryghed og med overskud. Med Allan som vejleder, bliver jeg set, mødt og anerkendt, som det hele menneske, jeg er! Først en forløsende samtale, for at nå ind til kernen, herefter en velgørende og forløsende healing på briksen. En session hos Allan, er min sjælelige vitaminpille, hvor jeg gang på gang, bliver klar til at rumme mig selv og hele verdenen, derude...!

 

 Julie:

For mig kom Allans healing på et tidspunkt, da jeg endelig var klar til, at lægge noget bag mig og åbne mit hjerte. Allans healing var med til at sætte gang i en total transformation hos mig. Første gang jeg gik til Allan, havde jeg fundet ham på nettet og synes han virkede rar. Jeg har altid været tiltrukket af healing, men var først klar til at modtage akkurat dér. Jeg blev healiet over heale kroppen. Det føltes som om at jeg "kom hjem" og bare kunne slappe af og føle mig totalt elsket og accepteret i de healende energier. Det var meget smukt og rørende og det var noget jeg havde havde savnet på et meget dybt plan. Bagefter healede Allan mit hjerte center og en masse sorg kom ud. Den dag blev jeg befriet for sår på sjælen og flere års "snavs" i mit system. Istedet for, at mit hjerte føltes som en kloak, eller en sten, begyndte det at føles levende. Det begyndte at FØLE. Og det var enormt hårdt. Jeg kan huske at jeg græd meget i den periode. Men tilgengæld kunne jeg mærke kærlighed og mærke livet på en helt ny måde. Det resulterede også i at det var lettere at stoppe med at ryge cigaretter og i det hele taget stoppede jeg med at tiltrække og lukke dårlige situationer ind i mit liv. Jeg tror, alle healere har ét speaciale de kan lidt bedre end resten. Allan er især god til healing som handler om hjertet, medfølelse, overgivelse, tillid til at lade sig bade i Universel Kærlighed, og alle de super dejlige tilstande som er så dejlige at befinde sig i. Bagefter ved man hvordan det er meningen noget skal føles, og går ikke længere i de samme "huller" som før, det var i al fald min erfaring. Man får åbnet døre, som man selv må gå igennem. Det er hårdt arbejde, men meget værdifuldt.

Mødet med Allan blev starten på en rejse ind i mig selv og mod healing og selv - kærlighed.  Jeg var klar 

Det forandrede faktisk mit liv at besøge dig, og det er jeg meget taknemmelig for.

KH Julie

 

Tina:

Allan er et utroligt givende og jordnært menneske, og møder en som den man er, med åbent hjerte. Det er altid rart og hjertevarmt at komme hos Allan.  Og jeg glæder mig til hver session!  Det bedste er hjertehealing som giver en ro og klarhed! Man bliver ligesom nulstillet mentalt, og starter på ny – frisk i sindet.

Jeg kom til Allan for at få hjælp til en meget forstørret livmoder, i et forsøg på at undgå operation.

Jeg bliver tjekket hver 6. måned hos en speciallæge, som undrende måtte konstatere, at den var blev mindre (efter få behandlinger). Jeg havde nogle andre skavanker som jeg ikke nævnte, da de ikke havde 1. prioritet, og uden at nævne det, healede Allan dem.

Allan har stor menneskelig indsigt, og er super god til at lytte, når der er noget der tynger.

Jeg værdsætter højt Allans hjælp og evner J Kæmpe tak!

Kh Tina